Pagini

duminică, 24 noiembrie 2019

Cubreacov si-a facut blog

Il cunoasteti pe Cubreacov, pe cel care o sa va faca capul calendar cand nu are ce face si se apuca sa scrie pe blog? Daca nu stiti cine este, va zic eu cine nu este: nu e Vlad Cubreacov, politicianul. Nu este nici Dima Cubreacov, cantaretul. Este pur si simplu bloggerul, iar poate candva in viitorul apropiat, vloggerul. Politicianul este cel care a disparut o vreme si il cautau tori moldovenii, pana a aparut ca din senin si toti s-au linistit.

Asadar despre Vlad Cubreacov se stie ca a disparut in martie 2002, an tulbure in istoria Moldovei. Apoi si-a facut un blog tratuit pe WordPress care acum am vazut ca a disparut si el. Sotia sa, Natalia Cubreacov a descoperit ca dupa o noapte lipsa de la domiciliul conjugal - se mai intampla asta, deci nu era motiv de ingrijoare - omul ei e de negasit. Nu era nici la partid, prietenul si colegul sau Iurie Rosca nu avea habar unde a innoptat, asa ca solutia a fost sa anunte disparitia la militie. Sau politie, cum ii zicea atunci nu mai stiu, dar important e ca stim unde a fost raportata disparitia.

Aici am dat peste Secareanu, care si el era la curent cu situaltia, adica disparitia lui Vlad Cubreacov. Restul il stiti, e deja istorie.

Acum sa vedem cine-i Dima Cubreacov, concurentul de la iUmor. Dar despre el o sa scriu intr-un articol viitor, sa nu va ( ma ) plictisesc chiar de la primul articol. 

Disparitia lui Vlad Cubreacov - secretele istoriei din Republica Moldova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu