Pagini

miercuri, 27 noiembrie 2019

Prietenele lui Vlad

Vlad asta e mare pisicher, asta pentru ca printre prietenii sai se numara si cateva fete, care in timpul liber scriu articole contra cost, evident pentru ca altceva nu stiu sa faca, asa ca si-au gasit vocatia: content writer se numeste meseria asta si in general nu aduce mari venituri. De ce? Pai pentru ca nu se plateste cine stie ce ca sa scrii pentru altii, de aceea le dau un pont: faceti-va un blog, ca o sa va mearga mai bine, financiar vorbind.

Prietenele lui Vlad

O sa incep cu Mihaela, ea este una dintre cele mai vechi prietene ale lui Vlad, asa cum ziceam mai sus, este content writer si scrie in limba romana si rusa, ca orice moldoveanca care se respecta.  Ca sa vedeti ce o duce capul cititi despre dieta cu mamaliga, despre care eu cred ca este o inventie si nimic mai mult. Dar ma intreaba pe mine cineva, ceva? Evident ca nu, asa ca mai bine o credeti pe Mihaela [ Radulescu? ].

Daca ar fi sa ma gandesc bine, Mihaela este si prietena mea. Oare ea ma considera la fel? 

A doua fata care pur si simplu s-a indragosti de Vlad, este Anca [ Turcasiu? ], care scrie pe teme legate de turism. Am inteles ca s-a inscris pe tripadvisor.com, unde le explica unora de ce sa vizitezi Moldova sau dupa caz, Romania. Pai cum de ce? Ca sa vezi cum traiesc urmasii lui Traian si Decebal [ stati mai, nu-mi sariti in cap, este vorba de Traian Basescu si Decebal Remes ] despre care cred ca ati auzit si voi. 

Anca are talent la scris, dar cred ca are nevie de mai multa atentie din partea celor care cauta un content writer bun, nu de alta, dar astia sunt asa de rari in ziua de azi, ca ai impresia ca ar trebui ocrotiti prin lege!

La final am sa va vorbesc despre Rodica [ Popescu-Bitanescu? ], specialista in chestii handmade. Are si o pagina pe FaceBook, Kit Goblen ii zice, unde a reusit sa adune aproape 50 de mii de fete pasionate de broderiile Luca's si de cele cu margele. Despre ce sa scrii daca nu despre chestii din Chisinau, nu-i asa? Pana la urma trebuie sa ne mandrim cu ce avem mai bun in tara asta, iar Vlad asta face, cu precadere.

Daca ai nevoie de un content writer, lasa-le un mesaj mai jos, dar nu uita sa specifici cui i te adresezi [ Mihaela, Anca sau Rodica ], pentru ca altfel o sa primesti trei oferte, ele o sa creada ca esti dispus sa platesti mai mult, asa ca o sa-si tripleze preturile! Sper sa nu le zici ca le-am dat de gol, vreau sa ramanem prieteni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu