Pagini

marți, 26 noiembrie 2019

Prietenii lui Vlad

Prietenul meu Vlad are si el la randul sau prieteni, asa ca am zis sa va fac cunostinta cu ei. O sa incep cu Oleg, asta e baiat bun dar nu stie lumea inca. E gamer, adica la 40 de ani sta si se joaca pe playstation, nu e rau doar ca nu aduce bani acasa. Nevasta-sa munceste, ca in orice familie de moldovean cumsecade. Visul sau este sa faca bani pe twitch.tv, ceea ce nu e rau. Asta daca o sa treaca macar in 10 ani de 100 de urmaritori. Daca nu, noroc cu nevasta care munceste la Moscova. Bravo ei, se descurca!

Prietenii lui Vlad

Va intrebati cine-i Vlad, nu-i asa? Ei bine e de fapt Adrian, care a avut ceva probleme cu prietenii lui si a fost nevoit sa-si faca operatie estetica, ca sa poata mai apoi sa se razbune pe fostii sai colegi, care i-au copt-o. E ajutat de inginerul, unul mare si chelios, nevasta-sa si tot clanul lor de baieti rai. Asta e soarta lui Vlad, mai ales ca va dati seama ca inca o mai iubeste pe Eliza. DA, fata aia roscovana care l-a tradat. Dar o sa vada ea curand ce pateste! Sincer nu stiu cum e sa ai prieteni asa buni, dar nici sa fii Cubreacov nu-i usor.

Am vazut odata cum Eliza asta, impreuna cu taica-su si soru-sa voiau sa se foloseasca de Vlad, dar nu le merge. Acum Vlad e uns cu toate alifiile!

Ar mai fi Leo, asta e baiat bun - ii mai zice si Leo Cleste - asta pentru ca are mereu un clestisor de rufe la rever. Prietenul asta e innebunit dupa motoare [ si bani as adauga eu, dar nu e cazul! ]. Are la randul sau o umbra, sa-i zic asa. Un om a lui Vlad asta al nostru, care sta langa el ca o umbra. Rolul lui este sa stie mereu ce face Leo, care are sindromul vinovatiei acute, crezand ca el este cel care l-a vandut pe Vlad, dar nu stie ca de fapt adevaratul faptas este Stefan.

Stefan e plecat in Emirate, lucreaza la un depozit sau ma rog, magazin. Nu prea stie el engleza, dar s-a invartit cumva si uite ca de un an e acolo. Am auzit ca nu face el purici multi printre arabi, e prea cald si mai trebuie sa si muncesti pe rupte.

Va ziceam de Stefan, prietenul lui Vlad. El este de fapt autorul moral si faptic al tradarii. El i-a sterpelit iubita lui Vlad, s-a casatorit cu ea si desi a plecat in Emirate, nu e bun de nimic. O sa vina el cu coada intre picioare si cu buzunarele goale, sa vedem ce mai face atunci. Pentru ca el crede ca Adrain a disparut fara urma dar se inseala. Cam asta e gasca celor 4, despre Eliza o sa scriu intr-un articol viitor, sa nu va incarc din prima cu intreaga poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu