Pagini

duminică, 24 noiembrie 2019

Stefan Secareanu a ramas fara presedinte

Stefan Secareanu are blog, iar acolo a scris ca el a ramas fara presedinte, uitand ca presedintele sau este Dodon. De ce? Pai ca asa zice constitutia unei tari: presedinte al tuturor, iar el fiind moldovean cu dubla cetatenie, are cel putin un presedinte ales democratic.  Ma uit ca a fost pe listele PL-ului si a candidat in circumscriptia 43, doar ca din cate stiu a castigat altcineva la Cahul. Fiodor Gagauz de la PSRM.

Stefan Secareanu a ramas fara presedinte

Omul asta, Stefan Secareanu se plange ca a ramas fara presedinte, dar nu odata, in fiecare zi si de cateva ori pe zi. Pai bade Stefane, de ce nu stai mata in Gagauzia aia sa le explici la oameni ca nu PSRM-ul e solutia, ci UNIREA? Sau ma rog, poate explici, dar nu prea bine, de nu pricepe nimeni. Culmea este ca printre cei 5 mii de prieteni, nu se prea gasesc sustinatori pentru frustraea sa. 

Acum stau si ma intreb, paridul sustimut de el, liberalii - aia reprezinta unionistii sau nu? De ce nu-i reprezinta madam Pavlicenco? Teoretic niciun partid nu te reprezinta in totalitate, iar ca unionisti ar trebui sa sustinem Romania, asa cum e ea - ca e mai bine acolo decat aici, cu Iophannis sau Dancila la un loc! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu